dateligenu.dk - ONLINE UDSENDING

Vigtige oplysninger læs venligst!

ONLINE UDSENDINGE: dateligenu.dk BRUGER VIRTUELLE PROFILER, SOM IKKE KORRESPONERER MED AKTUELLE MEDLEMMER

dateligenu.dk opfordrer dig til at bruge ONLINE UDSENDING-tjenesten til at forbedre kommunikation, underholdning og din samlede oplevelse af Webstedet og nydelsen heraf.

En ONLINE UDSENDING kan være en digital skuespiller, en avatar eller en synthespian (fx en computergenereret "person" eller "karakter"). ONLINE UDSENDINGE kan være ansat hos dateligenu.dk eller en tredjepart for at forbedre din online oplevelse. En Online Udsending kan for eksempel give en elektronisk introduktion til nye eller eksisterende dateligenu.dk funktioner eller funktionalitet, eller forebygge upassende opførsel.

Ved at samtykke til og acceptere disse vilkår accepterer du, at du fuldt ud forstår, accepterer og er enig i ONLINE UDSENDING-tjenesten. Du anerkender, at du forstår, at nogle af de profiler og medlemmer, der vises på dem, ikke er faktiske medlemmer af webstedet. ONLINE UDENDINGE er ikke forbundet med nogen anden bruger af webstedet, men sendes til dig i et forsøg på at fremme større nydelse, yderligere aktivitet og mere omfattende deltagelse i alle vores tjenester. DU MÅ IKKE PÅ NOGET TIDSPUNKT AFMELDE ELLER ANMODE OM IKKE AT DELTAGE I ONLINE UDSENDINGE-TJENESTEN VED AT KONTAKTE VORES kundeservice.

ONLINE UDSENDING-tjenesterne kan omfatte opslag af information, billeder og/eller kommunikation rettet til dig. Sådanne meddelelser kan være i form af enhver form for kommunikation, der i øjeblikket er tilladt på Webstedet.

Anvendelsen af ​​vores ONLINE UDSENDING-tjenester er designet til at facilitere kontoudvikling, forbedre brugerens, medlemmets og/eller abonnenternes oplevelse, muliggøre intern netværksanalyse, facilitere kvalitetskontrol, uddanne og underholde brugere, medlemmer og/eller abonnenter og/eller sikre overensstemmelse til disse vilkår

ONLINE UDSENDING-tjenesten bruges også samlet til at levere analyser, feedback, trends, mønstre, sociale kommentarer og information og hjælper med overvågningen af ​​vores system for at sikre overholdelsen af vores driftsstandarder.

Ved at acceptere disse vilkår anerkender og accepterer du endvidere, at oplysninger eller billeder, der vises for dig via en ONLINE EMISSARIES-profil, ikke vedrører en faktisk person, men er blevet medtaget til ovennævnte formål.

Du forstår, anerkender og accepterer, at enhver involvering eller kommunikation med vores ONLINE UDSENDING kan overvåges for at sikre overensstemmelse med disse vilkår. Vi forbeholder os også ret til at benytte ONLINE UDSENDINGE inden for Webstedets tjenester nu og/eller i fremtiden.

Ved at acceptere disse vilkår forstår, anerkender og accepterer du, at en ONLINE UDSENDING kan kontakte både gratis-medlemmer og betalende abonnenter via tekstbaseret kommunikation enten inden for Webstedet og/eller via e-mail- meddelelser for at øge aktiviteten og overvåge overholdelsen til disse vilkår

Vores ONLINE UDSENDING-profiler har lov til, men er ikke forpligtet til, at overvåge indholdet og materialet, der tilføjes til Webstedet og de omkringliggende konti. Eventuelle mistænkelige konti, der kan udgøre en fare for vores medlemmer, fjernes straks for at hjælpe med at yde den bedste og sikreste service, der er mulig.

Hvis du besvarer eller indleder nogen form for kommunikation eller interaktion med vores ONLINE UDSENDINGE anerkender, accepterer og forstår du til fulde, at ethvert svar eller enhver udveksling mellem den pågældende ONLINE UDSENDING og dig udelukkende har til formål at underholde og vil ikke resultere i et fysisk møde mellem den pågældende ONLINE UDSENDING og dig, men har til formål at sikre din overholdelse af disse vilkår samt stimulere din aktivitet gennem tjenesterne.

På samme måde anerkender og forstår du, at enhver kommunikation fraen ONLINE UDSENDING kan sendes til flere konti på samme tid eller lignende tidspunkter. Derudover forstår du, at du ikke er garanteret et svar eller en interaktion med nogen af ​​vores ONLINE UDSENDINGE og heller ikke med nogen anden webstedbruger.

VED AFSLUTNING AF EN KONTO PÅ WEBSTEDET ANERKENDER OG FORSTÅR DU FULDT UD OG HELT OG HOLDENT, AT ENHVER BETALENDE ABONNENT VIL HAVE MULIGHED FOR AT AFBRYDE ONLINE EMISSARIES EFTER EGET ØNSKE.

dateligenu.dk anerkender, at nogle af de betalende abonnenter gerne vil kunne forhindre disse ONLINE UDSENDINGES kommunikation. Denne virtuelle interaktion kan ganske enkelt afbrydes ved, at der sendes en forespørgsel til vores supportteam hos kundeservice.

Bemærk, at hvis en abonnent afbryder en ONLINE UDSENDING, kan vores supportteam ikke overvåge alle brugeres overholdelse af disse vilkår.