Generel databeskyttelsesforordning (GDPR) Overholdelse

dateligenu.dk har brug for at indsamle, lagre og behandle dine personlige oplysninger til at tillade os at levere vores tjenester til dig, og vi er forpligtet til at indhente dit samtykke til, at vi kan behandle dine data. Du giver os det samtykke, når du tilmelder dig for at bruge vores tjenester ved at tjekke godkendelsesboksen eller ved at trykke på send-knappen, men du kan også tilbagekalde dette samtykke, hvis eller når du skifter mening.
  
Denne fortrolighedspolitik forklarer hvad behøver du og vide om dine data og hvad vi gør med det. 
  
1. HVEM ER VI 
Blue Tides Ltd., 177a Queens Road, Watford, WD17 2QH, United Kingdom, 8774455615 Her den dataansvarlige, hvilket betyder, at vi er ansvarlige for indsamling, behandling og lagring af dine data.
  
(a) Relaterede Virksomheder 
Vi ejer mange forskellige sociale og dating hjemmesider og mobilapps. Vi kalder disse vores Relaterede Virksomheder. Disse Relaterede Virksomheder kan drive vores hjemmesider på vores vegne eller leverer tjenester til os, og gøre det muligt for os at tilbyde vores tjenester til dig, og dermed kan være nødvendigt at behandle dine data. I sidste ende er vi ansvarlige for at sikre at vores Relaterede Virksomheder bruger dine data i overensstemmelse med de tilladelser, du giver os.
  
(b) Affilierede Websteder 
Vores Relaterede Virksomheder har også deres egne hjemmesider og mobilapps, og vi vil gerne give dig adgang til så mange potentielle matcher som muligt inden for vores store gruppedatabase. For at aktivere dette, deler vi dine oplysninger på vores tilknyttede websteder og markedsfører vores forskellige produkter og tjenester til dig. Du autoriserer os til at reproducere og udsende oplysningerne i din profil i hele eller en del af vores tilknyttede websteder og vores Relaterede Virksomheder med det formål at levere ydelserne til dig.
  
2. DIN RETTIGHEDER FOR TIL TILGANG ELLER ÆNDRING DIN (OPLYSNINGER) DATA 
  
(a) Adgang til de data, vi bevarer 
Du kan meget gerne anmode om en kopi af de data, som vi holder fast på. Kopier er gratis, og vi vil forsøge at svare på din anmodning inden for kort tid (i Europa inden for 30 dage). Du skal blot sende en e-mail til vores data databeskyttelsespersonale på [email protected] vedhæfte et aktuelt foto eller scan af dit foto-id (pas eller kørekort) og et og en brugsregning (for at dokumentere din identitet og adresse). Efter bekræftelse af din identitet sender vi en kopi af dine data til dig. Hvis der anmodes om registreringer af chatoversigter, der kan indeholde personlige oplysninger fra en tredjepart, kan vi muligvis redigere deres oplysninger, medmindre du har deres skriftlige samtykke fra tredjepart, for at vi kan dele oplysningerne.

(b) Ændring eller korrigering af de data, vi har 
Vi ønsker at sikre, at alle de data, vi har om dig, er korrekte og opdaterede. Kontakt os venligst for at foretage ændringer på vores e-mail support.dateligenu.dk
  
(c) Ændring af samtykke og fravalg 
Du er fri til at ændre dine kriterier om, hvilke personlige data du tillader os at holde. Kontakt blot support.dateligenu.dk med eventuelle ændringer, du anmoder om. Vi må dog råde dig til at udelukke visse databehandling / lagringsmuligheder vil resultere i tab af funktionalitet og påvirke brugeroplevelsen.
  
(d) Europæisk ret til at "blive glemt"
Hvis du bor i Europa og bruger vores tjenester, har du ret til at få alle dine data slettet, når du stopper med at bruge tjenesterne og lukker din konto. 
Vi må muligvis føre en oversigt over bestemte data af sikkerhedsmæssige årsager (for at hjælpe politiet i tilfælde af kriminel aktivitet) eller for betalingsbehandling (for at bevise for banker, at vi var autoriserede til at modtage betalinger fra dig, hvis du betaler for at bruge tjenesterne). Hvis du ønsker at slette alle dine data, bedes du kontakte os på [email protected].
 
3. OPLYSNINGNER, VI INDSAMLER 
  
dateligenu.dk behandler dine personlige oplysninger for at opfylde vores lovmæssige, lovbestemte og kontraktlige forpligtelser og for at give dig vores tjenester. Vi indsamler aldrig unødvendige personlige data fra dig og behandler ikke dine oplysninger på nogen måde, bortset fra som angivet i denne erklæring. Kilderne til data kan omfatte kunder, formidlere, registrerede direkte, tredjeparter, der er forbundet til den registrerede (f.eks en anden tjenesteyder, der leverer tjenesteydelser til dig) eller open source-materiale. Den type data, vi muligvis indsamler og behandler: 
  
(a) Vi indsamler data, når du tilmelder dig og opretter eller redigerer din profil 
Vi vil indsamle dine personlige oplysninger, herunder, men ikke begrænset til dit brugernavn, e-mail-adresse, fødselsdato, telefon, køn og alle andre oplysninger, du sender, når du opretter en profil og tilmelde dig til vores tjenester.  

(b) Vi indsamler data, når du kommunikerer med vores supportteam 
Hvis du kontakter kundesupport vil vi beholde nogen oplysninger, du giver os, herunder registreringer af korrespondance.
  
(c) Den type data, vi muligvis indsamler, når du bruger vores tjenester 
Hvis du surfer på vores hjemmeside, meddeler andre brugere, opdaterer din profil eller udfører andre aktiviteter inden for vores tjenester, indsamler vi følgende data:
• Eventuelle oplysninger, du uploader til din profil, herunder dine fotos og videoer. 
• Eventuelle meddelelser, du sender til eller modtager fra os eller andre brugere gennem tjenesterne. 
• En oversigt over din aktivitet, herunder blokering lister og søge historier. 
• Detaljer om eventuelle transaktioner, du udfører, herunder alle oplysninger, vi har brug for provide the products or services that you sign up to use. 
• Data fra din anden sociale netværk-konti, hvis de er knyttet til vores hjemmesider. 
• Din placering i henhold til den IP-adresse, der er tildelt din computer eller mobilenhed af din internetudbyder og dine mobil lokaliseringsdata. 
• Brug af data om, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette betragter vi Anonyme Data, som vi indsamler ved hjælp af cookies. 

(d) Oplysninger vi indsamler om din lokation
Vi kan samle lokaliseringsdata fra din computer og / eller mobilenhed. Når du åbner tjenesterne fra en mobilenhed, får du mulighed for at tillade lokaliseringsdeling med vores ansøgning.Hvis du ikke ønsker at dele dine lokatiosdata med os, du skal deaktivere denne funktion fra ved at følge instruktionerne på din mobilenhed. Vi kan spore din IP-adresse, hvis du bruger en computer til at få adgang til tjenesterne. Hvis du bruger en mobil enhed, bruger vi GPS med et nøjagtighedsområde på 20 til 100 meter. 
Selvom lokaliserings data er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig, kan det blive vist til andre brugere, så skal du udvise forsigtighed, hvis du ikke ønsker at offentliggøre din placering. Hvis du vælger at ændre eller deaktivere placeringsdeling, for at give dig en mere lokaliseret service og lokaliserede matcher, vi viser dig som en tilfældigt genereret placering inden for det postnummerområde, du har angivet.

4. HVORDAN VI BRUGER DIN PERSONOPLYSNINGER

• For at administrere din brugerkonto med os (herunder administration af din konto og give dig kundesupport).
• For at hjælpe os med at forbedre strukturen, layout og brugervenlighed af Tjenesterne.
• For at give dig mulighed for at deltage i eventuelle interaktive tjenester (herunder funktioner, der kræver et mobilnummer).
• For at hjælpe med at tilpasse dine gentagelsesbesøg til og brug af Tjenesterne.
• For at give dig besked om alle kompatible matcher eller eventuelle matcher, der er i nærheden af din lokalisering.
• For at give dig information om produkter, tjenester eller nyheder.
• For at besvare eventuelle spørgsmål du kan hæve eller svare på eventuelle kommentarer, du kan sende til os.
• For at give dig besked om ændringer i vores service eller funktionaliteten af hjemmesiden.
• For at tilbyde dig andre produkter, programmer eller tjenester fra os selv og vore affilierede, samarbejdspartnere og udvalgte tredjeparter, som vi mener kan være af interesse for dig.
• For at udføre forskning og analyse om din brug af eller interesse for vores produkter, tjenester eller indhold eller produkter, tjenester eller indhold, der tilbydes af andre eller udvikle og vise indhold og skræddersyet reklame til dine interesser på vores hjemmeside og andre hjemmesider, herunder at vise vores annoncer til dig, når du besøger andre hjemmesider.
• For at underrette dig, når vi foretager ændringer til vores Vilkår for anvendelse
• For at ellers håndhæve eller udøve nogen rettigheder i vores Vilkår for anvendelse
• For at bekræfte køb, du har gjort gennem vores hjemmeside.
• Hvis tilbudt, du kan også vælge at modtage Push notifikationer fra os på din mobile enhed. Bemærk, at enhver form for kommunikation fra andre brugere passerer gennem vores interne systemer, som vi bruger til at matche meddelelsen til dig og generere en e-mail-meddelelse uden at udlevere nogen information bortset fra dit valgte skærmnavn og oplysningerne i din profil.
• Vi bruger de oplysninger, du oplyser om andre, til at give os mulighed for at sende dem invitationer, gaver, kort eller andet indhold på dine vegne eller via vores hjemmeside. Lejlighedsvis kan vi også bruge disse oplysninger til at tilbyde produkter, programmer eller tjenester til dem;
• Anvendelse af mobilenhedens data: Når du har adgang til vores hjemmeside på en mobil enhed, må vi muligvis bruge de indsamlede oplysninger til ethvert formål angivet i denne privatlivspolitik;
• Brug af ikke-personlige oplysninger: Vi anvender samlet information om vores brugere og ikke-personlige oplysninger, som vi indsamler for at forbedre design, funktionalitet og indhold på vores hjemmeside og tillade os at personliggøre din oplevelse med vores hjemmeside og tilbud. Vi bruger disse oplysninger:
    • For at yde, vedligeholde, personliggøre, beskytte, forbedre og udvikle vores produkter, programmer og tjenester og til at drive vores forretning.
    • For at analysere brug og ydeevne på vores hjemmeside (herunder at udføre annoncesporing og websider eller mobilapplikationsanalyse).
    • For os og vores partnere, forretningspartnere og udvalgte tredjeparter tilbyder vi produkter, programmer eller tjenester.
• Sikkerhed og tryghed: vi kan overvåge din aktivitet for at sikre, at du og andre brugere overholder vores Vilkår for anvendelse og vores Privatlivspolitik, og til at overvåge enhver mistænkelig aktivitet på vores hjemmesider. Dette kan omfatte overvågning af dine fotos, indhold, profiler, besked og chathistorik og andre aktiviteter, du udfører på hjemmesidet.


5.DETALJER OM, HVORDAN VI BRUGER DINE OPLYSNINGER

(a) Hvordan bruger vi dine billeder
Som forklaret i vores Vilkår for anvendelse, Når du uploader et foto til nogen af vores Services, giver du os mulighed for at bruge det foto til reklame og andre kommercielle formål, royaltyfrie. For detaljer se venligst vores Vilkår for anvendelse

(b) Hvornår og hvorfor vi kan udsætte dine oplysninger til tredjepart
• Juridiske oplysninger:
Vi kan kræves ved lov, f.eks. gennem potentielle eller faktiske retstvister, retskendelse, offentlige eller statslige myndigheder, eller regler og regulativer inden for eller uden for dit bopælsland at afsløre alle eller en del af dine oplysninger til tredjepart. Vi kan også bestemme, at det er nødvendigt at fremlægge en sådan oplysning i tilfælde af et spørgsmål om national sikkerhed, retshåndhævelse eller andre lignende situationer, som vi anser for nødvendige, herunder f.eks. Påstand om påstået overtrædelse af ophavsret, varemærker eller anden tredjepart rettigheder af brugere.
• Tredjeparts Tjenesteudbydere:
Vi deler dine personlige oplysninger med tredjepartsudbydere for at kunne levere Tjenesterne til dig, herunder tredjeparter, der hjælper os med informationsbehandling, kredit- og betalingsbehandling, opfyldelse af dit abonnementsordre, administration og hosting af data og gennemførelse af forbrugerundersøgelser eller tilfredshedsundersøgelser. Disse oplysninger vedrører levering af vores tjenester, forbedring af vores tjenester og levering af målrettet annoncering til dig. Vi giver ikke dine kontaktoplysninger til tredjeparter for direkte markedsføring af dem til dig uden dit udtrykkelige samtykke. Vi gemmer ikke kreditkortoplysninger, og vi deler heller ikke kundeoplysninger med tredjeparter.
• Andre virksomheder i samme koncerngruppe som os.
• En køber eller potentiel køber af vores forretning.
• Vores professionelle rådgivere, såsom vores advokater, hvor det er nødvendigt for dem at rådgive.
• Andre personer, hvis vi er forpligtet til at videregive eller dele dine oplysninger for at overholde en juridisk forpligtelse.
• Forretningspartnere / Affilierede: 
Når du registrerer eller gør køb på vores hjemmeside eller klikker på vores annoncer, der tilbydes på tredjepartshjemmeside eller -applikationer, vi kan dele dine personlige oplysninger med de virksomheder, som vi samarbejder med for at tilbyde de relevante produkter, tjenester eller annoncer. Når du vælger at deltage i en bestemt købers tilbud eller program, giver du os tilladelse til at angive din e-mail-adresse og andre oplysninger til den handlende.
• Annonceservere: 
På vores hjemmeside kan tredjeparter præsentere eller vise reklamer, give os dataindsamling, rapportering, måling af annoncemålinger og analyser af websider samt bistå med levering af relevante markedsføringsmeddelelser og reklamer. Disse tredjeparter kan se, redigere eller indstille deres egne cookies. Brug af disse teknologier af disse tredjeparter er underlagt og styret af deres eget privatlivspolitik. De kan også få oplysninger om andre programmer, du har downloadet til din mobilenhed, de mobilhjemmesider, du besøger, og andre oplysninger om dig eller din enhed for at hjælpe med at analysere og vise anonym målrettet annoncering på hjemmesiden og andre steder.
• Aggregeret eller ikke-personlige oplysninger: 
Vi kan dele dine ikke-personlige oplysninger, vi indsamler under nogen af ovenstående omstændigheder. Vi kan også dele det med andre virksomheder og tredjeparter for at udvikle og levere målrettet annoncering på vores hjemmeside og på hjemmesider eller applikationer fra tredjeparter og til at analysere og rapportere om annoncering, du ser. Vi kan også kombinere ikke-personlige oplysninger, vi indsamler, med yderligere ikke-personlige oplysninger indsamlet fra andre kilder.

6. MARKEDSFØRING

(a) Når vi markedsfører direkte til dig om vores produkter og tjenester
Vi kan dele dine oplysninger med vores Relaterede Hjemmesider og relaterede virksomheder til at udvikle og levere målrettet annoncering af vores Relaterede Hjemmesider og relaterede virksomheders produkter og tjenester til dig, eller hjælpe os med at forberede markedsføringsrapporter. 
Vi kan sende dig oplysninger om vores Relaterede Hjemmesider og relaterede virksomhedens produkter og tjenesteydelser, nyheder og tilbud, og udvalgte tredjeparts produkter og tjenester, som vi mener kan være af interesse for dig. 
Vi kan gøre dette ved at kontakte dig via din e-mail-adresse eller mobiltelefonnummer, du har angivet. Enhver kommunikation, der modtages fra os, som godkendt af dig, vil tydeligt angive, at den bliver sendt af os. Du har mulighed for at fravælge vores marketingkommunikation til enhver tid ved at logge ind på din konto og gå til din Email-indstillinger side.


(b) Når tredjeparter markedsføre til dig (Vores "tredjepart Affilierede Tjenester")
Hvis du har givet dit samtykke til at modtage marketingkommunikation fra tredjeparter, kaldet Affilierede Tjenester, dine data kan blive videregivet til sådanne tredjeparter, når vi indgår data deling aftaler med dem til markedsføring og analytiske rapporteringsformål. Vi kan ikke holdes ansvarlige for indholdet af tredjeparts kommunikation eller produkter / tjenester, som de fremmer. 
Hvis du har givet denne samtykke, men skifter mening, du kan fravælge når som helst ved at logge ind på din konto og gå til din Email-indstillinger side.Vær opmærksom på, at du skal også kontakte de enkelte tredjeparter, som har markedsført dig, hvis du ønsker at stoppe med at modtage deres kommunikation.

7. HVOR OPBEVARER VI DINE DATA

De personoplysninger, vi indsamler fra dig, kan overføres til og opbevares på et sted uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ('EEA'). Det kan også behandles af retshåndhævende myndigheder, medarbejdere og uafhængige entreprenører (f.eks. Behandler dine betalingsoplysninger eller yder supporttjenester til os). Ved at indsende dine personlige oplysninger til os accepterer du denne overførsel, opbevaring og behandling. Vi vil tage alle rimelige nødvendige for at sikre, at dine data bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

8. HVOR LANG TID BEHOLDER VI DINE OLYSNINGER(DATA)

Vi gemmer kun data, så længe det er nødvendigt at levere produkter og tjenester til dig og andre, med oplysninger, der typisk holdes, indtil du annullerer dit medlemskab.

(a) Annullerede Brugere
Hvis du er en annulleret bruger, sletter vi alle dine data 9 måneder efter datoen for aflysning. Det er vigtigt, at vi bevarer dine data for denne korte periode efter annullering for at sikre, at vi kan besvare eventuelle betalingsrelaterede eller andre relaterede forespørgsler eller give oplysninger til tredjeparter i overensstemmelse med vores oplysningsbestemmelser, der er skitseret i denne politik, f.eks. bistå politiundersøgelser. Selv efter at du har fjernet oplysninger fra din profil eller slette din konto, kan kopier af disse oplysninger stadig være tilgængelige og / eller tilgængelige på internettet i det omfang sådanne oplysninger tidligere er blevet delt med andre eller kopieret eller opbevaret af andre brugere eller i det omfang sådan information er blevet delt med søgemaskiner. Vi kan ikke kontrollere, og vi accepterer heller ikke noget ansvar herfor. Hvis du har givet tredjeparts applikationer eller hjemmesider adgang til dine personlige oplysninger, de kan bevarer sådanne oplysninger i det omfang tilladt i henhold til deres tjenestevilkår eller fortrolighedspolitik.

(b) Sortlistede, Bandlyst og Ophørte brugere
Hvis din konto nogensinde opsiges af os, opdages du som en potentiel eller faktisk potentielt svindler eller på anden måde trussel mod vores virksomhed eller vores brugere, din e-mailadresse vil blive bevaret på vores interne svarte liste, så længe vi finder det nødvendigt at beskytte virksomheden og dets brugere.

9. HVORDAN OPHOLDER VI DIN DATA SIKKER

Overførslen af information via internettet er ikke helt sikker. Selv om vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige data, vi kan ikke garantere sikkerheden for dine data, der sendes til hjemmesidet, enhver transmission er på egen risiko. Vi tager rimelige administrative, fysiske og elektroniske foranstaltninger til beskyttelse og beskyttelse af dine oplysninger mod uautoriseret adgang eller offentliggørelse. Dette omfatter også brug af Secure Sockets Layer-software (SSL), som krypterer de personlige oplysninger du indtaster, og lagrer dine oplysninger i krypteret form bag en firewall, der er designet til at blokere adgang uden for vores netværk. Selvom vi bruger kommercielt rimelige bestræbelser på at beskytte privatlivets fred for dine oplysninger, overførsler på internettet kan ikke gøres absolut sikker. Desuden kan vi ikke sikre, at dine personlige oplysninger, som vi indsamler vil ikke blive brugt eller videregives inkonsekvent med denne fortrolighedspolitik. Vi påtager os intet ansvar for offentliggørelse af en hvilken som helst af dine oplysninger på grund af fejl i transmissionen, uautoriseret tredjepart adgang, eller andre årsager som er uden for vores kontrol.

10. DU KAN HJÆLP MED HOLDE DIN EGEN DATASIKKER

Vi anbefaler og opfordrer dig og alle vores medlemmer til at tænke grundigt på de oplysninger, du beskriver.
• Indsæt ikke e-mail-adresser, webadresser, chatoplysninger, telefonnumre, fulde navne eller adresser, kreditkortoplysninger, CPR- nummer, kørekortoplysninger og andre følsomme oplysninger i din profil.
• Vær forsigtig med at sende følsomme detaljer om dig selv på din profil som din religiøse betegnelse og sundhedsoplysninger. Mens du muligvis frivilligt kan give disse oplysninger til os, når du opretter din profil, herunder dine seksuelle præferencer og etniske baggrund, det er ikke obligatorisk.
• Husk, at billeder eller eventuelle videoklip, du poster på hjemmesiden kan afsløre den slags følsomme personoplysninger. Hvor du uploader og vælger at dele følsomme oplysninger om dig selv, giver du udtrykkeligt tilladelse til, at vi behandler dine oplysninger og gør det offentligt tilgængeligt for andre brugere.  Når du sender oplysninger om dig selv eller bruger besked-tjenesten, mængden af personlige oplysninger du deler er på egen risiko. Desuden disse indlæg vises også på andre hjemmesider eller i søgninger på emnet for dit indlæg. Hvis du sender noget, der ikke er i overensstemmelse med vores vilkår, forbeholder vi os ret til at opsige din konto.

11. COOKIES POLITIK

Vi kan indsamle oplysninger om din computer eller mobilenhed ved at bruge cookies. Hvis du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer af hjemmesider, du besøger, og leverer statistiske data til os. De identificerer dig ikke personligt, men fortæller os meget om dine surfevaner, som hjælper os med at skræddersy din brugeroplevelse, så de passer til dine behov. Vi bruger cookies til at forbedre vores sikkerhed, hjælpe os med at indsamle oplysninger under abonnement og forstå vores webtrafik tendenser og for at dele din ikke-personlige oplysninger med nøje udvalgte tredjeparter til markedsføringsformål

12. RET TIL AT ÆNDRE DENNE POLITIK

Vi gennemgår regelmæssigt vores privatlivspolitik og vi vil sende eventuelle ændringer til den på denne side. Vi opfordrer dig til at kontrollere ofte vores privatlivspolitik for at forsikre dig selv at du er opdateret om hvilke oplysninger vi indsamler hvordan vi bruger det og under hvilke omstændigheder kan vi dele det med andre parter. Vi kan også kontakte dig fra tid til tid for at rådgive dig om eventuelle ændringer hvis vi føler at en sådan meddelelse er nødvendig, afhængigt af omfanget af ændringerne.

13. TREDJE PARTS HJEMMESIDES LINKS

Vores websites, apps og salgsfremmende materiale kan fra tid til tid indeholde links til og fra hjemmesiderne for vores tredjepartsnetværk, annoncører og tilknyttede virksomheder..Hvis du følger et link til nogen af disse hjemmesider, du skal være opmærksom på, at disse hjemmesider har deres egne privatpolitikker og at vi accepterer ikke noget ansvar eller ansvar for disse politikker. Tjek venligst disse politikker, inden du sender personlige oplysninger til disse websteder.

14. BESKYTTELSE AF BØRN

Vi søger ikke eller målretter ikke personer som er yngre end lovlig alder tilladt for indsamling af information på nettet. Vores hjemmeside tillader ikke børn under 18 år med at blive brugere og vi accepterer ikke oplysninger fra børn under alder. Ved at indsende oplysninger til os, repræsenterer du, at du er over 18 år. Vi opfordrer mindreårige til at søge samtykke fra deres forældre, før de giver nogen information om sig selv eller deres husstand til nogen på internettet. Vi opfordrer forældre til at tage en aktiv rolle i beskyttelsen af deres børns privatliv og sikkerhed og for at forhindre uhensigtsmæssig brug af oplysninger om deres børn. Vi støtter udviklingen af teknologier, der hjælper forældre til at kontrollere indsamling og brug af personlige oplysninger fra børn, der bruger online-tjenester i deres husstande.

15. SPØRGSMÅL ELLER KLAGER

Hvis du har spørgsmål eller klager over denne fortrolighedspolitik, kontakt så vores overholdelse databeskyttelse team på [email protected] Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan vi håndterer klager, du kansøge og klage til enhver tid med dit lands nationale databeskyttelsesmyndighed. Dette vil nok være informationskommissærens kontor i det land, du bor i.

16. LOVVALG

Lovene af Danmark regerer denne fortrolighedspolitik og enhver tvist eller krav, der udspringer af eller i forbindelse med den eller dens emne (herunder ikke-kontraktlige tvister eller krav). Hvis der er en konflikt mellem den engelske version og eventuelle oversatte kopier af privatlivspolitikken, vil den engelske version være gældende.